tag:blogger.com,1999:blog-4508031882809548242.post1289056138296966615..comments2024-02-28T17:18:35.010+01:00Comments on ★Lifestyle Sieda★: Papatya Yağı Nasıl Yapılır ?lifestylesiedahttp://www.blogger.com/profile/03528033891093749018noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4508031882809548242.post-87826297226135760162015-04-28T15:11:18.209+02:002015-04-28T15:11:18.209+02:00çoook teşekkür ederim bu tarif için... deneyeceğim...çoook teşekkür ederim bu tarif için... deneyeceğim hemen.... mayıs papatyasi çok şifalıymış diye duymuştum Siedacığım.... ben de nar çekirdeği yağı yaptımSelma'nin_organik_mutfagihttps://www.blogger.com/profile/09672410353187689997noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4508031882809548242.post-88137761628046247482015-04-27T23:33:51.639+02:002015-04-27T23:33:51.639+02:00Bende nerdeyse bütün yaglari yaparim,süreleri hep ...Bende nerdeyse bütün yaglari yaparim,süreleri hep degisik oluyor, genelde 1 ay veya 40 gün sizin yaptiginiz gibi en uygunu,zeytinyagi kullandiysaniz sümbül kokusu cok baskin olmaz daha önce yapmistim zeytinyaginin kokusu daha baskin gibi geldi bana,en iyi sonucu kantaron yaginda aldim .Sizinde ellerinize saglik,sonucu paylasirsaniz sevinirimlifestylesiedahttps://www.blogger.com/profile/03528033891093749018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4508031882809548242.post-8593092740200165192015-04-27T23:27:12.095+02:002015-04-27T23:27:12.095+02:00Bende sümbül güzel kokuyor diye sümbül yağı yaptım...Bende sümbül güzel kokuyor diye sümbül yağı yaptım , sonucu merak ediyorum. Daha önce de at kestanesi yağı yapmıştım . Bekleme süresini 40 gün yapıyorum.Türkanhttps://www.blogger.com/profile/16182057706633188038noreply@blogger.com