Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

15 Nisan 2015 Çarşamba

Etli Taze Fasulye


200 gr. kuşbaşı et
2 adet orta boy soğan
2 adet yesil biber
1 kg. fasulye
1 çay bardağı sivi yağı
2 adet orta boy domates
2 bardak sıcak su benim çocuklar sulu sevdiği için ben suyunu fazla koyuyorum
Tuz
Karabiber

Fasulyeleri yıkayın, kılçıklarını alın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın. Orta boy yada büyük boy bir tencerenin içine sıvı yağı koyup kızdırın ve etleri kavurun.
Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğanları  ve biberi ilave ederek kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek  rengi değişene kadar kısık ateşte kavurun. En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.