Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

17 Mayıs 2016 Salı

Kiremitte Tereyağlı Alabalık

                                     Genelde hep Türkiye ye gittiğimizde bu lezzeti tadıyorduk, normal fırında yapıyordum ama bu lezzeti yakalıyamıyordum. Sanırım fırındaki is kokusuymuş benim aradığım :)





Balıkları temizledikten sonra, aynı coban salatası yapar gibi domatesi,biberi ve soğanı doğrayın,Arzuya göre sarımsakta ekleyebilirsiniz.içine tuz karabiberi ekleyip karıştırın ve balıkların içine doldurun,içine ceviz büyüklüğünde tereyağı koyun,balıkları balık güveçlerine yerleştirin ve yine domates doğrayıp etrafına ekleyin ve 180-200 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin,tam pişmeye yakin tekrar balıkların üzerine tereyağı koyun ve fırının sıcaklığında erimesini bekleyin,sıcak servis yapın .Afiyet olsun



1 yorum:

  1. Balığın her türlüsüne bayılıyorum. Ellerine sağlık. Enfes de görünüyor aynı zamanda

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.