Tenceremize siviyagimizi koydukdan sonra kiymamizi kendi suyunu cekene kadar pisiriyoruz ,küp seklinde dogradigimiz 1 orta boy sogani ekleyip kavuruyoruz,arkasindan kücük kücük dogranmis pirasalari ekleyip ,pirasalarin rengi degisene kadar tekrar kavuruyoruz,1 yemek kasigi salcayi ekleyip karistirin salcanin cig kokusu gidene kadar, tuzunu, karabiberini ekledikten sonra maydonozlarida ekleyip ocagin altini kapatin, Arzuya göre 2 tane cirpilmis yumurtayida üzerine ekleyip, yumurtalar yemegin kendi sicakliginda pisene kadar birakin,sicak servis yapin.
Bu Tarifi Paylaş
10 Şubat 2014 Pazartesi
KIYMALI PIRASA KAVURMASI
Tenceremize siviyagimizi koydukdan sonra kiymamizi kendi suyunu cekene kadar pisiriyoruz ,küp seklinde dogradigimiz 1 orta boy sogani ekleyip kavuruyoruz,arkasindan kücük kücük dogranmis pirasalari ekleyip ,pirasalarin rengi degisene kadar tekrar kavuruyoruz,1 yemek kasigi salcayi ekleyip karistirin salcanin cig kokusu gidene kadar, tuzunu, karabiberini ekledikten sonra maydonozlarida ekleyip ocagin altini kapatin, Arzuya göre 2 tane cirpilmis yumurtayida üzerine ekleyip, yumurtalar yemegin kendi sicakliginda pisene kadar birakin,sicak servis yapin.
Etiketler:
ANA YEMEKLERiM,
BUGÜN NE PİŞİRSEM,
ET YEMEKLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumlarınız için teşekkür ederim