Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

14 Mart 2014 Cuma

KABAK KULE



1 kilo kabagi dilimleyip kizartin,fazla yagini almak icin kizarttiklarinizi makarna süzgecine cikarin.
250-300 gr. kiymayi kavurduktan sonra küp seklinde dogradiginiz  1 adet soganla  biraz daha kavurun,1 yesil aci biberi dograyip onuda ekleyin, 2-3 dis soyulmus sarimsagi  atin sadece ikiye bölseniz yeterli,hafif rengi degismeye baslayinca dogranmis domateslerinizide ekleyin,tuz karabiber,pul biber,1 tatli kasigi bal veya pekmez ve1 tatli kasigi ceviz sirkesini ( bütün sirke cesitleri olabilir.)ekleyip 5 dakika daha kaynatip ocaktan alin.
Servis tabaginiza kabaklarinizi bir sira dizip üzerine yaptiginiz kiymali harctan koyun, kabaklariniz bitene kadar bir sira kabak bir sira kiymali ic olarak devam edin. Hepsi bu kadar. Aslinda klasik kabak kizartmalarinin degisik bir sunumu degisik olan :)





4 yorum:

  1. ıımm çok güzel görünüyor olsada yesek cinsinden ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. elinden gelmeyen varmı senin becerikli kadın kabaklar çok albenili olmuş :)))))
    afiyetle

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canım.. Çok şık bir yemek olmuş..:))

    YanıtlaSil
  4. değişik bir sunum olmuş canım ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.