Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

15 Kasım 2014 Cumartesi

Mercimekli Bulgur Pilavı


1 su bardagi mercimegi haslayin ve suyunun yarisini süzün, 3 su bardagi suyu ekleyip kaynayinca 2 su bardagi bulguru ekleyip suyunu cekene kadar kisik ateste pisirin.Bazi bulgurlar cok su cekiyor su oranini güzel ayarlayin.Suyu ceken pilavin üzerine 3 yemek kasigi tereyağini kizdirip dökün ve tencerenin kapagini kapatin biraz demlenmeye birakin.sicak servis yapin.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.