Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

16 Nisan 2014 Çarşamba

Patlican kase kebabi



2 iri bostan patlicani
300 gr.kusbasi et
1 orta boy sogan
4-5 dis sarimsak
3 yesil biber
2 domates
karabiber
pulbiber
tuz
maydanoz
siviyag
Patlicanlar 3 ebölünür ve icleri kasik yardimiyla oyulur,kararmasin diye tuzlu suda birakilir
Etler kendi biraktigi suyu cekene kadar pisirilir,küp seklinde dogranmis soganlar ve sarimsak ilave edilir ve soganlarin rengi sararmaya baslayinca yesil biberi ve patlicanlarin icinden cikarip dogradigimiz patlicanlarda ete eklenir hafif kavrulur tuz,karabiber ve pulbiberi eklenir,domatesleride ekleyip cok az su ile Patlicanlar yumusayincaya kadar pisirilir. en son maydonoz konur.Sonra icini oydugumuz patlicanlarin icine doldurulup tepsiye konur,eger ici artiysa kalan icte tepsiye yayilir.220 derecede isinmis firinda 30 dakika pisirilir.istenirse firindan cikinca üzerine kasar peyniride ekleyebilirsiniz

2 yorum:

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.