Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

7 Mayıs 2014 Çarşamba

Kremalı Kuşkonmaz Çorbası






Beyaz kuskonmazlardan corba yapmaya karar verdim.Kuskonmaz corbasini evdeki herkes severek yer, vücuttaki su atimi saglamak icin ananastan sonra kuskonmazi herkese tavsiye ederim.
500 gr. kadar kuskonmazi soyup,tencerenize düzgün sekilde yerlestirin tuzunu ve suyunu ekleyip haslayin yaklasik olarak 20 dakikada pisiyor.Suyunu corbada kullanacagimiz icin suyu biraz fazla koyun. Baska bir tencerede  2 yemek kasigi tereyagda veya siviyagda 2 yemek kasigi unu ekleyin ve sararana kadar kavurun.3 cay bardagi sütü yavas yavas ekleyin, arkasindan kuskonmazi hasladiginiz sudan 500 ml kadar ekleyin ve kaynatin. corbanizin kivami kremali corba kivamina gelince Kuskonmazlari dograyin ve corbaya ekleyin bir tasim daha kaynatin.Karabiber serperek sicak olarak servis yapin.

8 yorum:

  1. Güzel bir tarif kuşkonmazın çok faydalı bir sebze olduğunu duymuştum ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Hiç pişirmedim ama tadını çok merak ettim en kısa zamanda deneyeceğim emeğinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  3. g +
    karabiber dökmenin bile estetiğini görüyorum çorbada

    YanıtlaSil
  4. hayatımda ne duydum nede yedim sebze yeşillik konusunda çok cahilim

    YanıtlaSil
  5. Adini duydum ama hic denemedim. Denemek laxim, elinize saglik:)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık canım çok severim kuşkonmazı ama burada bulmak sorun oluyor biraz maalesef..

    YanıtlaSil
  7. Canım ellerine sağlık. Bu gün markette rastlaştık ama oğlum yemem diyince alamadım..:)) Sevgiler.. g +

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.