200 gr. kuşbaşı et
2 adet orta boy soğan
2 adet orta boy soğan
2 adet yesil biber
1 kg. fasulye
1 çay bardağı sivi yağı
2 adet orta boy domates
2 bardak sıcak su benim çocuklar sulu sevdiği için ben suyunu fazla koyuyorum
Tuz
Karabiber
1 kg. fasulye
1 çay bardağı sivi yağı
2 adet orta boy domates
2 bardak sıcak su benim çocuklar sulu sevdiği için ben suyunu fazla koyuyorum
Tuz
Karabiber
Fasulyeleri yıkayın, kılçıklarını alın ve istediğiniz büyüklükte doğrayın. Orta boy yada büyük boy bir tencerenin içine sıvı yağı koyup kızdırın ve etleri kavurun.
Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğanları ve biberi ilave ederek kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek rengi değişene kadar kısık ateşte kavurun. En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.
Etler suyunu salınca yemeklik doğradığınız soğanları ve biberi ilave ederek kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleşince fasulyeleri ekleyerek rengi değişene kadar kısık ateşte kavurun. En son yemeklik doğranmış domatesleri ve suyu ekleyerek fasulyeler yumuşayana kadar pişirin.
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumlarınız için teşekkür ederim