Kusbasi etleri toprak tepside tereyagda kizartin.etler kizarinca halka seklinde dogranmis soganlari etlerin üzerine dizin 7-8 dis soyulmus sarimsagida bütün olarak atin.alaca soyulmus dilimleenmis ve tuzlu suda bekletilmis patlicanlarida ekleyin.En üste halka seklindeki domatesleri yerlestin. odun sobasinin firininda yaklasik olarak 1 saat pisirin.Firinda yapacaksaniz firininizin isisini 200 dereceye getirin patlicanlar yumusayincaya kadar pisirin.Sicak olarak dürüm ekmegi ile servis yapin.Afiyet olsun.
Bu Tarifi Paylaş
11 Şubat 2014 Salı
Odun Ateşinde Patlican Kebabı
Etiketler:
ANA YEMEKLERiM,
BUGÜN NE PİŞİRSEM,
ET YEMEKLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumlarınız için teşekkür ederim