Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

11 Şubat 2014 Salı

Odun Ateşinde Patlican Kebabı

Kusbasi etleri  toprak tepside tereyagda kizartin.etler kizarinca halka seklinde dogranmis soganlari etlerin üzerine dizin 7-8 dis soyulmus sarimsagida bütün olarak atin.alaca soyulmus dilimleenmis ve tuzlu suda bekletilmis patlicanlarida ekleyin.En üste halka seklindeki domatesleri yerlestin. odun sobasinin firininda yaklasik olarak 1 saat pisirin.Firinda yapacaksaniz firininizin isisini  200 dereceye getirin patlicanlar yumusayincaya kadar pisirin.Sicak olarak dürüm ekmegi ile servis yapin.Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.