ODUN ATEŞİNDE PİŞEN YEMEKLERİN TADI BAŞKA OLUR ...
Güvecin büyüklügüne göre malmelerinizi ayarlayin.Patates,kabak, patlican,sogan, kirmizi ve yesilbiberi yikayip orta büyüklükte dograyin.sarmisaklarinizi soyun.Güvecin heryerini tereyagla yaglayin, yagladiginiz güvece kusbasi etleri dizin. Dogradiginiz bütün sebzeleride etin üzerine gelisigüzel koyun , aralarina az tuz serperek bu islemi yapin. En üste dogranmis domatesleri ekleyin ve odun sobasinin firinina verin. BU yemegi evdeki firinda yapiyorsaniz, firininizi 180 dereceye getirin yaklasik olarak 1 saat pismeye birakin,pismesine yakin üzerine bütün olarak yesil biberleri dizin,biberlerin üstü kizarana kadar birakin.Afiyet olsun
ellerine sağlık çok güzel görünüyor bayılırım güvece..
YanıtlaSil