Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

18 Şubat 2014 Salı

Raffaello Kurabiye

3 yumurta
1 paket tereyag ( 250 gr.)
400 gr.Nisasta
7  yemek kasigi un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
8  yemek kasigi toz seker
Bu malzemelerle hamur yapilir. 10 dakika dinlendirdikten sonra minik minik  toplar yapilir. Firin tepsisine dizilir 180 derecede  hafif pembe renk olana kadar kizartilir. soguduktan sonra eritilmis beyaz cikolataya batirilir,ardindan hemen hindistan cevizine bulanir, firin kagitlarinin üzerine dizilir soguyuncaya kadar.Bu kurabiyenin özelligi cok uzun süre bayatlamadan saklanabilir olmasi. 
Agizda dagilan  kurabiyeleri seviyorsaniz mutlaka deneyin.
Afiyet olsun.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.