Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

10 Nisan 2014 Perşembe

Cevizli Beşamel Soslu Karnıbahar


Bir adet orta boydaki karnibahar tuz ve  2 su bardagi su ile haslayin, suyunu dökmeyin cünkü sosunda kullaniyoruz.
3 kasik tereyagina 2 kasik un ilave edin ve hafif sararmaya baslayincaya kadar kavurun,ince dövülmüs bir  cay bardagi cevizide ekleyin az daha kavurun. 2,5 su bardagi su ve yarim su bardagida karnibaharin suyundan ekleyip 2 dakika kaynamaya birakin. hasladiginiz karnibaharlarin üzerini kapatacak gibi sosu üzerine dökün. 
Yarim cay bardagi  ceviz yaginda veya sivi yagda 3 yemek kasigi galete ununu  pembelesene kadar kavurun, servis yaparken  kavurdugunuz galete ununu üzerine dökün .Afiyet olsun


7 yorum:

  1. afiyetle yiyin ellerine sağlık.. karnıbaharı çok severiz.

    YanıtlaSil
  2. Pişerken evi mis gibi bir koku sarar...denemeyenlere öneririm...ellerinize sağlık...G+

    YanıtlaSil
  3. Çocukken kızartmasını sadece yiyebilirken şimdilerde ise her türlü deniyorum. Böylesini yapmadım. Ellerine sağlık. Deneyeceğim. sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık beşamel soslu tavuklu ve kıymalı olarak yapıyorum ama sade ve cevizli denemedim eminim ki çok lezzetlidir…
    Ellerine sağlık…
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. bu ne hoş bir lezzet farklı ve çok güzel ellerine sağlık, nefis tarifler öğreniyorum senden sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.