Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

26 Nisan 2014 Cumartesi

Pirasali ve Peynirli Gözleme



Önce ic malzemelerini hazirlayin.
PIRASALI GÖZLEMENIN ICI
Kiymayi kavurduktan sonra  ince ince dogradiginiz pirasalari ilave edip kavurun.Tuz, karabiber pul biberle tatlandirin, maydanozuda ilave edip sogumaya birakin.
PEYNIRLI GÖZLEMENIN ICI
Beyaz ve kasar peynirleri rendeledikten sonra  dogranmis yesil sogan ve maydanoz ekleyin karistirin.
Un, su, cok az siviyag,maya ve su ilavesiyle cok kati olmayan bir hamur yapin.mayalanmaya birakin. mayalanan hamurdan avuc ici kadar bezeler alin.Bu islemler bitince merdane veya oklava yardimiyla  ince acin ,ic malzemeyi koyup kapatin. Kenarlarini bicak yardimiyla düzgünce kesin,kesmeden yaparsaniz kenarlari sert olur.Sacin üzerinde iki yüzünüde pisirin.pisen  gözlemeyi servis tabagina alin,gözlemenin üzerine hemen tereyag sürün.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.