İstenilen cinste balık filetoları parmak genişliğinde jülyen doğranır. Evde yaptığım tuz ot Tarifi burda ile birlikte iyice harmanlanır. Eğer tuzot yoksa, tuz,karabiber,kimyon, curry,dövülmüş sarımsak, kırmızı toz biberlede ayni islemi yapabilirsiniz.Sonra üzerine eşit miktarlarda un ve nişasta ve susam eklenerek iyice karıştırılır. Bol kızgın yagda kızartılır. Atıştırmalık cips gibi oluyor. Çocuklarınızda bu lezzeti severek tüketebilir.
Bu Tarifi Paylaş
28 Ağustos 2014 Perşembe
SUSAMLI CITIR BALIK KIZARTMASI
İstenilen cinste balık filetoları parmak genişliğinde jülyen doğranır. Evde yaptığım tuz ot Tarifi burda ile birlikte iyice harmanlanır. Eğer tuzot yoksa, tuz,karabiber,kimyon, curry,dövülmüş sarımsak, kırmızı toz biberlede ayni islemi yapabilirsiniz.Sonra üzerine eşit miktarlarda un ve nişasta ve susam eklenerek iyice karıştırılır. Bol kızgın yagda kızartılır. Atıştırmalık cips gibi oluyor. Çocuklarınızda bu lezzeti severek tüketebilir.
Etiketler:
Atıştırmalıklar Tarifler,
BALIK YEMEKLERIM
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumlarınız için teşekkür ederim