Bu Tarifi Paylaş
7 Ekim 2014 Salı
Domates Soslu Kabak
1 kilo kabağı tavla zarından biraz büyük doğrayın.Tavanıza yarim çay bardağı siviyag koyun ve kabakları kızartın. çok karıştırmadan kabaklar ezilmesin.Kızartma bitince yağı biraz eksiltip kabukları soyulmuş küçük doğranmış domatesi kavurun.1 tatlı kaşığı tatlı biber salçasını 2 diş ezilmiş sarımsak ve 1 tatlı kaşığı sirke ve 1 tatlı kaşığı balı ilave edin.Tuzunu ilave edin.Tam kaynamaya başlayınca yarim cay bardağı su ekleyip kaynamaya bırakın. Domatesler yumuşayınca kızartılmış kabakların üzerine dökün soğuyunca servis yapın. Afiyet olsun.
Etiketler:
BUGÜN NE PİŞİRSEM,
SEBZE YEMEKLERI,
ZEYTİNYAĞLILAR
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumlarınız için teşekkür ederim