Kırmızı pancarı haşlayıp suyunu bir kaseye koyun haslanan yumurtaların kabuklarını soyup pancar suyuna koyun, rengini alana kadar kalsin.Yumurtaları dikkatlice ikiye kesip sarılarını çıkarın,mayonez zeytinyağı,limon ve tuzu ilave edip çatalla ezip birbirine karıştırın.Krema sıkma torbasıyla yumurta beyazlarının içine doldurun. Afiyet olsun.
Bu Tarifi Paylaş
17 Ocak 2015 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ellerine sağlık maşallah çok güzeller
YanıtlaSilGünaydın Canım, bloglar arasında yorum bırakma ve takibe alma etkinliği başlatıldı 31 Aralık 2015 tarihine kadarı.Hem haberdar edeyim hemde etkinliği desteklemiş olayım dedim. Çok güzel iştah açıcı görünüyor ellerinize sağlık. Takibimdesin bende beklerim sevgiler.
YanıtlaSilNe kadar güzel olmuş:)) Paylaşım için teşekkürler. Yeni fikirler , yeni paylaşımlar çok hoş..
YanıtlaSilEllerine sağlıka tatlım çok güzel olmuş…
YanıtlaSilAfiyetler olsun bayıldım ben bu pembişlere…
Sevgilerimle Siedam…
gerçekten pembiş pembiş çok hoş görünüyorlar. ellerinize sağlık
YanıtlaSilAyyy bunu da denemek istiyorum çoook güzeeel
YanıtlaSil