Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

11 Şubat 2014 Salı

Odun Ateşinde Sebzeli Güveç

ODUN ATEŞİNDE PİŞEN YEMEKLERİN TADI BAŞKA OLUR ...



Güvecin büyüklügüne göre malmelerinizi ayarlayin.Patates,kabak, patlican,sogan, kirmizi ve yesilbiberi yikayip orta büyüklükte dograyin.sarmisaklarinizi soyun.Güvecin heryerini  tereyagla yaglayin, yagladiginiz  güvece  kusbasi etleri dizin. Dogradiginiz bütün sebzeleride etin üzerine gelisigüzel koyun , aralarina az tuz serperek bu islemi yapin. En üste dogranmis domatesleri ekleyin ve  odun sobasinin firinina verin. BU yemegi evdeki firinda yapiyorsaniz, firininizi 180 dereceye getirin yaklasik olarak 1 saat pismeye birakin,pismesine yakin üzerine bütün olarak yesil biberleri dizin,biberlerin üstü kizarana kadar birakin.Afiyet olsun

1 yorum:

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.