Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

3 Aralık 2014 Çarşamba

Tencerede Mısır Ekmeği



 Bütün malzemeleri yogurma kabina alin ve kasikla karistirin ve kabinizin kapagini kapatin.

Kek hamurundan az daha koyu kivami olacak


 12 saat sonra tekrar hamurunuzu kasikla karistirin.
Firini 230 dereceye getirin, ekmegi pisireceginiz cam kabinizla beraber,kabin iyice kizmasi gerekiyor


Hamuru kizdirilmis kabin icine koyup 20 dakika kapali olarak pisirin.

15-20 dakika sonra kapaklari acin ve firini 190 dereceye ayarlayin.
Yaklasik olarak 1 saat üstü kizarana kadar pisirin






0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.