Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

11 Şubat 2014 Salı

Tereyagli Katmer

Un, su ve tuz ilavesiyle kulak memesi yumusakliginda hamur yapin,hamurlari bezelere ayirin ve  merdane yardimiyla acip eritilmis tereyagini sürüp bohca seklinde katlayip tekrar yag sürün tekrar katlayin bu islemi bir kez daha yapin ve bütün bezeleri ayni sekilde yapin ,ilk yaptiginiz bezeyi merdane ile acin, teflon tavada veyasacin üzerinde cok yavas ve her tarafinin kizarmasini saglayarak  pisirin. Yaninda beyaz peynirle servis yapin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.