Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

4 Aralık 2014 Perşembe

Limon Suyu Sarımsak Mucizesi







Annemin kalp ameliyatından önce denediği ve damarlarının açılmasına sebep olan süper iksir :)

Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurunuz, soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozun kapağını kapatıyoruz, 25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanıp her gün çalkanacak,(sarımsaklar iyice erimiş olacak)

25 gün sonra kavanozu açıp her sabah aç karnına yar
ım veya içebiliyorsa bir çay bardağı içiyoruz kavanoz bitene kadar içilecek, kapağı hep kapalı olacak. Kavanoza asla su,seker v.b. karıştırılmayacak ancak çay bardağına aldığınız kısmini dilersek sulandırarak içebiliyoruz bunu içtikten sonra en az yarim saat bir şey yiyip içilmeyecek,yarim saat geçtikten sonra kahvaltı yapılacak mümkünse her sabah ayni saatte içilecek.Mide rahatsızlığı olanların koruyucu tablet alarak kullanmaları önerilir

Karışımın kanıtlanmış faydaları


1-Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor.

2-Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor, bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor, vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.

3-Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.

4-Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek, mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.

5-Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.

6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.

7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu koruyor.

5 yorum:

  1. Benim birseyim yok cok şükür onlem olarak icebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  2. Tabiki :) senede 1 kere yapmaniz cok yararli

    YanıtlaSil
  3. Peki zararlari nelerdir? Sarimsak tansiyonu dusurur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabahlari kucuk bir miktar sulandirilarak icildigi icin bence tansiyonu dengeler

      Sil

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.