Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

18 Mayıs 2016 Çarşamba

Peynirli Pide

 Kim nasıl istiyorsa ic malzemesini o şekilde yapabilir. Tek lazım olan mayalı hamur  ve evde ne varsa :)

1 kilo un,
1 cay bardağı siviyagı,tuz ,
1 paket maya ile süt ekleyerek hamurumuzu yapıyoruz.(isterseniz su ile yapabilirsiniz ) 
Hamurun kıvamı kulak memesi yumuşaklığında olacak ,hamur mayalanınca  Tepsinize göre  hamurlara istediğiniz 
Peynirli ici koyarak pide seklini verin.  Arzu eden , peynirin üzerine çırpılmış yumurta  ekleyebilir.


Fırından çıktıktan sonra tereyagı ile her tarafını yağlıyorum bu şekilde daha lezzetli oluyor.Hazırladığınız pideleri 220 derecede  firinın orta rafında üzeri kızarana kadar pisirin. Tereyagı ile yaglayın, sıcak servis yapın.Afiyet olsun.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.