🍓2 paket burçak biskuvi 🍓100 gram labne peyniri 🍓2 çorba kaşığı toz şeker 🍓200 ml krema (süt kreması) 🍓Bir ufak kase süt ( bisküvileri ıslatmak için)Hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 Krema için bir kasede labne peynirini şeker ve bir kaşık süt kremasıyla ile kıvam alana dek çırpın.Başka bir kasede kalan süt kremasını mikserle kıvam alıncaya kadar çırpın. ( Krem şanti kıvamında olmalı)Daha sonra labne peynirli karışıma çırptığınız süt kremasını ekleyip tekrar çırpın.Buzdolabında 35-40 dakika kadar karışımı bekletin.Bir kaseye soğuk sütü koyun ve bisküvileri süte bir kaç saniye batırıp çıkartın.Kurabiyenin üzerine bir çorba kaşığı kadar kremadan koyup aynı şekilde süte batırdığınız başka bir kurabiye ile üzerini kapatın.En son kremalı bisküvilerin her tarafını bol hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın.Pastanın üzerini erimiş çikolata ve çilek ile süsleyin.Hazırlamış olduğunuz pastaları 3-4 saat dinlendirip servis yapın.Afiyet olsun.
Bisküvili pastaları çok hafif buluyorum.. Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilCok tesekkürler
Sil