1 kilo un,1tatli kasigi tuz,su kulak memesi yumusakliginda hamur yapiyoruz,yaptigimiz hamuru 6 beze ye ayiriyoruz,sonra actigimiz hamuruun arasina eritilmis teryagini firca ile sürüp katliyoruz her katladikca tekrar yagliyoruz.Bütün bezeleri bu sekilde yaptiktan sonra ilk yaptigimizi merdaneyle cok fazla hirpalamadan acin,tava veya sacin üzerinde altini üstünü iyice pisirin.Sacin isisi fazla olmayacak orta derecede olacakki yavas yavas pissin.Afiyet Olsun
Bu Tarifi Paylaş
8 Mart 2014 Cumartesi
Katmer
1 kilo un,1tatli kasigi tuz,su kulak memesi yumusakliginda hamur yapiyoruz,yaptigimiz hamuru 6 beze ye ayiriyoruz,sonra actigimiz hamuruun arasina eritilmis teryagini firca ile sürüp katliyoruz her katladikca tekrar yagliyoruz.Bütün bezeleri bu sekilde yaptiktan sonra ilk yaptigimizi merdaneyle cok fazla hirpalamadan acin,tava veya sacin üzerinde altini üstünü iyice pisirin.Sacin isisi fazla olmayacak orta derecede olacakki yavas yavas pissin.Afiyet Olsun
Etiketler:
Hamur İşleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
kahvaltıda sıcakken peynir ve çayla nefiss olur
YanıtlaSileline sağlık
Ablacim,yakin olsan söyle katmer esliginde caylar yapardim sana, cok tesekkürler
SilEline sağlık arkadaşım bayılırım katmere olsada yesek
YanıtlaSilCok tesekkürler, gelin sizede yaparim
SilEllerne sağlık siedacım nefis görünüyorlar..sevgiler..nazo
YanıtlaSilTesekkürler Nazo,senin yaptiklarinin yaninda bunlar hic birsey
YanıtlaSil