Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

19 Mart 2014 Çarşamba

KIYMALI PIRASA KAVURMASI

250 gr. kiymayi küp seklinde dogradigimiz soganla kavurun, 500-600 gr. ince dogranmis pirasayi ekleyip kavurmaya devam edin, rengi degismeye baslayinca 1 yemek kasigi domates salcasini ve 1 tatli kasigi aci biber salcasini ekleyin, suyunu cektiyse cok azda su ekleyin. 2-3 dakika daha pistikten sonra cirpilmis 2 yumurtayida ekleyin karistirip kapagini kapatin sicak olarak servis yapin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.