1 kg kırmızı biber
250 gram sert yağlı peynir
maydanoz
ceviz içi
sarımsak
limon
2 yemek kaşığı zeytin yağ
BİBERLERİ BAĞLAMAK İÇİN:
Yeşil soğanın sapı
Biberleri ocakta veya fırında közleyin. Soğuduktan sonra güzelce soyun içlerini açıp çekirdekleri çıkartın. İçine ceviz peynir maydanoz ve yesil soganla yaptiginiz harcını biberin genis tarafina koyup sarın. Sarma işlemi bittikten sonra yeşil soğanın saplarını sıcak suya daldırıp çıkartın. Biberleri bağlayın. Üzerlerine dövülmüş sarımsak, limon, zeytin yağı ve tuzla hazirladiginiz sosu gezdirin.
AFİYET OLSUN.
ellerine sağlık bende dün yapmıştım:)))))))))
YanıtlaSilEllerine sağlık . çok severim.
YanıtlaSil