Dürüm yapıp yiyebileceğiniz nefis bir salata
400 gr. tavuk göğsü
1 adet kapya biber
Maydanoz,Dereotu,Yesil Sogan,feslegen ve Taze Nane
Tuz, Karabiber
Zeytinyağı, Limon veya sirke
1 avuç ceviz ( cevizi 1-2 saat sıcak suda ıslatın ) Cevizlerin tadi böyle bir baska güzel oluyor
Arzuya göre aci pul biberde ekleyebilirsiniz.
Tavuklarınızı pişirip, soğuyunca didikleyin.Tuz ve karabiberi ekleyip harmanlayın. Yesil sogan,maydanoz,dereotu, naneyi ve biberi ince ince doğrayın,zeytinyağı, limonu ve önceden ıslatıp beklettiğiniz cevizleride ilave edip karıştırın.
Afiyet olsun...
abla yine senin şık sunumunla ilk önce göze sonra mideye hitap edecek enfes bir salata olmuş😘
YanıtlaSil