4-5 parca kemikli et eğer et suyunuz varsa önceden onuda kullanabilirsiniz. Ama et suyu tableti olmasın lütfen
1 adet kabak
1 adet patates
1 adet pırasa
1 adet kırmızı biber
1 adet yeşil biber
1 adet soğan
6-7 dis sarımsak
4-5 adet havuç
2 tatlı kaşığı cerkes tuzu Tarifi burda
4-5 adet tane karabiber
2 yemek kaşığı tereyağı
2-3 yemek kaşığı un
2 cay bardağı süt
YAPILISI: Etleri tencereye koyup kendi suyunu cekene kadar pişirin.1 yemek kaşığı tereyağını ve küp seklinde doğranmış bütün sebzeleri ilave edip soteleyin.Tane karabiberi ve tuzunu ekleyip üzerini gececek kadar suyunu ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pisirin.Pisince kemikli etleri ben çorbanın içinden çıkardım, arzu ederseniz hic çıkarmadan öyle servis yapin.
Küçük bir tavada 1 yemek kaşığı tereyağında 1 adet küp doğranmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Unu ilave edin onu da birlikte kavurun.Pişen çorbaya ekleyin. 2 bardak sütü ilave edip birlikte bir taşım daha kaynatın. Sıcak olarak servis yapin. Sifa olsun.
eline sağlık can,bol acılı şifa dolu bir çorba olmuş
YanıtlaSil