Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

19 Kasım 2014 Çarşamba

Litschi - Liçi Reçeli





Litschi Reçeli yaptım ,değişik aromalı,çok güzel bir tat 
300 gr, Litschi nin kabuklarini soyup cekrideklerini cikarip 4 parcaya böldüm, üzerine 400 gr toz seker , 400 ml su ve 3 yemek kasigida gül surubu ekleyip koyulasana kadar kaynattim istedigim kivama gelince iki yemek kasigi taze limon suyunu ekleyip 1 dakika daha kaynatip ocaktan alip sicakken cam kavanoza koydum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.