Litschi Reçeli yaptım ,değişik aromalı,çok güzel bir tat
300 gr, Litschi nin kabuklarini soyup cekrideklerini cikarip 4 parcaya böldüm, üzerine 400 gr toz seker , 400 ml su ve 3 yemek kasigida gül surubu ekleyip koyulasana kadar kaynattim istedigim kivama gelince iki yemek kasigi taze limon suyunu ekleyip 1 dakika daha kaynatip ocaktan alip sicakken cam kavanoza koydum.
300 gr, Litschi nin kabuklarini soyup cekrideklerini cikarip 4 parcaya böldüm, üzerine 400 gr toz seker , 400 ml su ve 3 yemek kasigida gül surubu ekleyip koyulasana kadar kaynattim istedigim kivama gelince iki yemek kasigi taze limon suyunu ekleyip 1 dakika daha kaynatip ocaktan alip sicakken cam kavanoza koydum.
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumlarınız için teşekkür ederim