Görüntüsü çok hoşumuza gitti, tarifi de çok kolay,elinizde bulunan her malzemeyle yapabilirsiniz. Aslında tarif yazmaya gerek bile yok ama :)
Bu silikon kalıplar çok kullanışlı, sevgili arkadaşım Hüzeyme çok güzel bir hediye almış bana, daha bir sürü parçaları var ama henüz onları denemeye fırsatım olmadı. Aslında bu kalıpla ekler pasta yapılıyor. Ama ilk denemeyi pratik yapmak istedim. Çünkü hep fransızca tarifler olduğu için tam tariflerin tercümesini yapamadım. Insaallah önümüzdeki günlerde değişik tariflerde gelecek.
Silikon kalıplarını eritilmiş çikolatayla kaplayın. Biraz donması için buzdolabında bekletin. Hazir krem santi veya herhangi pasta kremasıyla içini doldurun. Fazla doldurmayın benim gibi :) kreması taşıyor sonra kremanın içine istediğiniz türde meyveyi koyup üzerine bisküvi veya artmış kekiniz varsa ondan koyup elinizle bastırın. Sonra derin dondurucuda tam donana kadar bekletin, iyi donmazsa çikolatalar kolay çıkmaz.
Hepsi bu kadar....Afiyet olsun.
Harika oldugu kadar da lezzetli görünüyor ellerine saglik cnm
YanıtlaSilEllerine sağlık harika
SilHarika olmuş. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSiltam benlik meyva ve krema
YanıtlaSilgüle güle kullan merakla yeni tarifler bekliyoruz. Ellerine sağlık.. meyveli inci ismi gibi çok güzel olmuş.
YanıtlaSilBa-yıl-dımmmm.... tek kelimeyle süper.... ellerine sağlık.... her defasında iyiki tanımışım.... iyi ki takipteyim dedirtiyorsun... maşallah Sieda'cığım...
YanıtlaSilHediyenizi güle güle kullanın. Pratik ,nefis ve lezzetli görünüyor.Ellerinize sağlık
YanıtlaSilCanım görüntü süper lezzetde kesinlikle öyledir çünkü bildiğimiz lezzetler ellerine sağlık.
YanıtlaSilÇok pratik ve hafif bir tatlı.Ellerien sağlık ablacım.Tatlı krizlerine bire bir bence 😉
YanıtlaSil