Bu salata için ölcü vermiyorum.O yüzden miktarını siz ayarlayın.
Patatesleri haşlayıp üçe ayırın. Havuçları rendeleyip az yağda soteleyin. Haşlanmış kırmızı pancarı rendeleyin. 1. patatese yesil soğan,maydanoz, dereotu, tuz, limon, zeytinyağı,minik doğranmış kornişon turşu ilave edip karıştırın.
2. patatese rendelenmiş kırmızı pancarı ilave edin zevkinize göre limon ve tuzla tatlandırın.
3. patatese sotelediginiz havuçları ilave edip, yine damak zevkinize göre tatlandırın.
Ben silikon kalıp kullandım o yüzden yağlamadım.
Pasta kalıbına veya başka bir kalıba önce kırmızı pancarlı olanı, sonra havuçlu olanı ve en son sade olan patatesi kaşıkla bastırarak düzeltin. 2-3 saat buzdolabında bekletip servis tabağına ters çevirip servis yapin.Ertesi gün için akşamdan da yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
çok şık ve güzel bir salata olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilCok güzel bir salata olmus ellerine saglik cnm 👌 👌
YanıtlaSilmuhteşem bir görüntüsü var. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilÇok gúzel renkler harika Sieda'cim... ellerine sağlık
YanıtlaSil