Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

20 Şubat 2014 Perşembe

TAVUKLU BULGUR PILAVI


 Tavuklari haslayin ve hasladiginiz suyu baska bir tencereye alin.Ben 4 bardak bulgurla yaptim. yaklasik olarak 7-8 kisilik, siz kendinize göre ölcüleri azaltabilirsiniz.
6  su bardagi tavuk suyuna kaynarken 4  su bardagi bulguru koyun suyunu cekene kadar pisirin. Suyun cekmesi her bulgurda farkli oluyor, onun icin bulgurun pisip pismedigini kontrol edin.Pistikten sonra  3-4 kasik tereyagini kizdirip pilavinizin üzerine dökün ve kapagi kapatip  10 dakika dinlendirin.Servis tabagina veya direk tencerenin icine didiklenmis tavuk etlerinide ekleyin  servise sunun. Yaninda tursuyu unutmayin.
Afiyet olsun.

1 yorum:

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.