Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

4 Mart 2014 Salı

KALBURABASTI TATLISI



250 gr eritilmiş tereyag
2 yumurta
yarim cay bardağı sivi yag
2 kasık yoğurt
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un ekleyerek kulak memesinden az daha sert bir hamur yapin.Hamurdan ceviz büyüklüğünde parcalar koparıp, herhangi bir süzgecin üzerinde hafifce acin, içine iri dövülmüş cevizi koyup kapatın,Ben hamurun yarisini kerebic kalıbında yaptım.sekilleri daha düzgün oldu.
Surubunuda  çok kıvamlı yapmayın,tatlılarımız  hafif soğuduktan sonra  çok sıcak olmayan şurubunu dökün

1 yorum:

  1. ellerine sağlık çok severiz.. afiyet olsun yiyenlere şifa olsun.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.