Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

20 Nisan 2015 Pazartesi

✫¨´`'*°☆iSLiM KEBABI✫¨´`'*°☆

                                   






HAZIRLANIŞI: Tencereye sıvıyağ döküyoruz ve kuşbaşı doğranmış kuzu etini kavuruyoruz. Soğanı, sarımsağı yemeklik doğruyoruz. Eti kavurduktan sonra soğanı, sarımsağı ve salçayı tencereye ilave ediyoruz ve beraber kavuruyoruz. Etlerin boyunu geçecek kadar sıcak su veriyoruz. Domatesin birini küp doğruyoruz ve tenceremize ilave ediyoruz.

Tuzunu atıyoruz. Ocağa ızgara tavayı alarak içine sıvıyağ döküyoruz. Patlıcanları uzun ince dilimliyoruz. Tavada patlıcanları çevirerek pişiriyoruz. Yarı kıvamda pişirdiğimiz patlıcanlardan iki tanesini artı şeklinde üstüste yerleştiriyoruz.


Pişirdiğimiz etli harçtan patlıcanların birleştiği orta kısma koyuyoruz. Kenarda kalan patlıncaların etli harcın üstüne getirerek birleştiriyoruz.Ortaya kürdan batırarak açılmamasını sağlıyoruz. Kürdanın ucuna dilimlenmiş biber ve domates geçiriyoruz. Malzememiz bitene kadar bu işlemi yapıyoruz. Hazırladığımız patlıcanları cam fırın kabına diziyoruz. Pişirdiğimiz etli harcın kalan suyunu da üzerine döküyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında
pişiriyoruz

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.