Terkip benmari yöntemi ile hazırlanmalıdır.
Benmari yöntemi: bir ürün eritiliyor veya pişiriliyor iken ısı ile direkt bağlantı kurmaması için Bir kabı kaynar suya oturtmak yolu ile içindekini ısıtma veya eritme yöntemi.
50 gr bal mumu veya size tavsiyem pür vazelin
25 gr biberiye yağı
25 gr kekik yağı
25 gr kafurun
25 gr nane yağı
25 gr karabaş yağı
25 gr okaliptüs yağı
tamamı cam bir kavanozda iyice sıvı oluncaya kadar ısıtılacak ve iyice karıştırılıp soğumaya bırakılacak
Kremimiz hazır Önemli olan uygulamadaki hassaslık
uygulayacağımız bölge sıcak havlu ile ısıtılacak ve 10 dk dairesel hareketler ile ağrıyan bölgeye yedirilecek
Her gün bir yerine ağrı giren bir ademoğlu olarak bu tarif tam benlik! :D
YanıtlaSilÇok faydalı bir bilgi.. Teşekkürler...
YanıtlaSil