250 gr balkabagi
1 orta boy patates
1 orta boy soğan
1 küçük cay bardağı kırmızı mercimek
1 küçük cay bardağı organik buğday ( işlenmemiş ) veya aşurelik buğday
2 yemek kaşığı tereyag
100 ml krema
250 ml et veya tavuk suyu
1 tatlı kaşığı tuz ( ben kaya tuzu kullandığım için tuzunu kendinize göre ayarlayın
Kabağın içini boşaltın eğer bozmadan boşaltırsanız, servis içinde kullanabilirsiniz.Kabaklar
blendardan geçirin, en sonunda kremayı ekleyin.Eğer çok koyu olursa su veya süt ekleyerek kıvamını kendi istediğiniz gibi yapın. Afiyet olsun.
çok değişik ve çok şık çok güzel ellerienize sağlık. ayrıca katagoride olmuş.
YanıtlaSilCok tesekkürler Nursevin hanim
Silçok güzel bir sunum maşallah
YanıtlaSilben de balkabağına mercimek patates soğan koyuyorum