Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

6 Şubat 2014 Perşembe

KREMALI SOGANLI TAVUK





1 kilo tavuk göğsü
1 büyük so
ğan
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
50 gr. tereyağı
300 ml süt
200 gr krema (schlagsahne )
YAPILISI :
küp seklinde doğranan soğanları tereyağında pembeleşene kadar kavrulur,tepsiye dizilen tavukların üzerine 1 er yemek kaşığı konulur. sütün içine un, nişasta,tuz,kaymak eklenir ve pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpılır.tavukların üzerine dökülür.220 derecede ısınmış fırında 30-35 dakika pişirilir.servis yaparken üzerine arzuya göre karabiber ve pul biber serpilir.tepsideki sosundan da tavuğun yanına biraz dökülür.
Afiyet olsun !


1 yorum:

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.